Om rentvandsanlæg

Lidt om Rentvandsanlæg

Vi har mere end 20 års erfaring med rentvandsanlæg og bruger derfor kun det bedste professionelle udstyr. Anlægget fjerner alle mineralstoffer og kalk fra almindeligt forbrugsvand og omdanner det til ’poleret vand’. Vandet har en rengørende effekt, som var det stærk sæbevand, men uden brug af sæbe.

Fordelene er således ingen striber eller pletter fra sæbe og urenheder i vandet, heller ikke i stærk solskin. Det er derfor så ikke længere nødvendigt at af svitse deres vinduer, da dråberne efter indtørring ikke efterlader spor.

Fordelene for Dem ved vask med vaskeanlæg

  • Delvis eller helt vask af vinduesrammerne til samme pris. Dette indgår ellers kun mod ekstra betaling ved en traditionel vinduespolering. N.B. Hør nærmere
  • Yderst skånsom over for alle slags vinduer, da vandet er ekstremt blødt og total fri for stærke rengøringsmidler, der til tider kan virke aggressive på deres vinduer.
  • Hver vask afspænder vinduernes overflade for statisk elektricitet, således holder de sig pænere rene til vi kommer næste gang.
  • Det skal understreges kraftigt, at Omvendt Osmose vand virker yderst skånsom på deres vinduer og vinduesrammer. Metoden er allerede rigeligt afprøvet og har været anvendt i andre lande de sidste 35 år.
  • Med teleskopstænger der kan nå op til 8 meters højde fra jorden, undgås mange skader på blomster og planter, som en stige eller lift ellers nemt ville kunne påføre.
  • Miljøvenligt.

Få et uforpligtende tilbud

100% garanti på alt udført arbejde

Kontakt os her

Konkurrencedygtige priser

De fleste af vores privatkunder betaler:

Fra kr. 100,- 350,- for en udvendig vinduespolering.
Vi kommer hver 6. uge i jeres kvarter.

Ring og hør nærmere om vores høje service.